Zorgzame mensen gezocht!

Je eigen kwaliteiten ontdekken en ontplooien is één van de belangrijkste eigenschappen van ons ecodorp. Ecodorpers hebben al diverse eigenschappen van zichzelf ontdekt die ze daarna met veel plezier ontplooid hebben. Als je in Ecodorp Boekel komt wonen, kun je uit heel veel taken kiezen, want een ecodorp is een maatschappij in het klein. Je kunt lekker in de tuin werken, rondleidingen geven, de boekhouding doen, bouwen, sociale activiteiten organiseren, noem maar op. Je kunt het zelfs dagelijks afwisselen, als je afwisseling leuk vindt.

We hebben nog nooit expliciet om mensen gevraagd met bepaalde kwaliteiten, maar gezien ons nieuwe aanbod van mantelzorgwoningen, is er ook behoefte ontstaan aan mensen die zorgzaamheid als kernkwaliteit hebben. Ben jij zorgzaam en wil je deze kwaliteit inzetten in een ecodorp? Kom dan naar onze infomiddag, elke derde zondag van de maand.

Zie ook de artikelen:
Mantelzorgvragers met én zonder mantelzorgers zijn welkom
Ecodorp Boekel bouwt ook mantelzorgwoningen

Eén reactie

  1. Annemarie ten Veldhuis

    Ik ben heel benieuwd naar jullie plan. Ik werk zelf als zorgverlener en het idee om nabij-zorg te bieden in eigen omgeving spreekt me aan.
    Ook beweegactiviteiten zijn leuk en zinvol voor jong en oud.
    Graag Tot 20 oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.