Actief op zoek te gaan naar win-win situaties in het bereiken/uitdragen van de doelstellingen

1. Samenwerking met vele mooie partners in de buurt.

Leven in verbinding betekent vooral ook in verbinding met onze omgeving en dus ook met verwante organisaties ( D’n Eik, de Weyst, volksuniversiteit Boekel, regiogeld Brabant) en verder weg (Except Integrated Sustainability, Provincie Noord Brabant), Brabants Kenniscentrum voor Kunst en Cultuur). Hierbij is het uitgangspunt dat beide partijen erbij winnen.

2. Publiciteit.

Publiciteit helpt ons in het bereiken/uitdragen van onze missie, dus we zullen publiciteit met open armen ontvangen en ondersteunen. Publiciteit heeft ons vanaf het ontstaan van Ecodorp Brabant (2008) al veel mooie contacten en kansen opgeleverd.

3. Educatie.

Alles wat we leren en ontdekken delen we openlijk op zoveel mogelijk manieren omdat dit ons helpt in het bereiken/uitdragen van onze doelstellingen.
Bij de bouw van ons experimentele duurzame gebouw op De Kleine Aarde, hebben we in het laatste jaar 12 workshops gegeven en daarvan uitgebreide verslagen gemaakt. Op het virtueel symposium Duurzaam Bouwen en Samenwerken dat we gemaakt hebben, zijn alle verslagen te lezen, alle sponsoren te vinden en filmpjes te zien van interessante sprekers rond dat onderwerp.
www.virtueelsymposium.nl