Wien stelt zich voor…

In 2016 heb ik me voor een maand aangemeld als vrijwilliger.  Voordat ik de keuze zou maken om hier te wonen wilde ik eerst de mensen en het project leren kennen, en weten of het echt de goede keuze was om vanuit Engeland terug te verhuizen naar Nederland.  Al snel wist ik wel dat ik wilde blijven.  De ecodorpers, die al betrokken bij het project waren, zijn een bijzondere groep vol van enthousiasme en sociaal heel sterk en het is een bijzonder project.  Daar bovenop voel ik me als herbalist wel thuis in de geweldige voedseltuin.  Voor mij voelt het alsof deze plek hier op mij lag te wachten; een leuke groep mensen waar ik graag bij wil horen, een bijzonder project waar ik graag in mee help én een plek waar ik me thuis kan voelen. Voor mij was het vinden van mijn nieuwe thuis een goed voorbeeld van met de stroom mee gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.