Weer tijd voor een feestje!

Op zondag 19 februari hebben we een klein feestje gehad.  Buiten in de paradijstuin, met glühwein en een heerlijk vuurtje erbij, hebben we gevierd dat Wouter en Mariska met hun dochter Roos onze nieuwste leden zijn geworden. Mariska had ook nog ‘n heerlijke taart gemaakt om dit te vieren.  Hun woning is nog niet af en zij zullen hier pas later komen wonen.  Samen met, ook net nieuw lid, Marije vullen zij de laatste tijdelijke plekken en dus is dit een echte mijlpaal voor ons, want nu zijn alle 10 tijdelijke woningen van het ecodorp vol gepland.

Toch hebben we nog steeds elke 3e zondag van de maand een informatiemiddag. Daar wordt ons hele projectplan uitgelegd.  De presentatie van Ad en Monique, de initiatiefnemers, begint om 13.00 uur in Nia Domo, St. Agathaplein 6 in Boekel.  Daarna is er een rondleiding naar en over het bouwterrein.  Dat alles duurt tot ongeveer 17.00 uur.

We willen heel graag meer aspirant-leden en vrijwilligers aantrekken om mee te helpen om onze droom te realiseren.

Vanaf nu komen de nieuwe aspirant-leden op een soort wachtlijst te staan, waar ze op volgorde een voor hen geschikte tijdelijke woning toegewezen krijgen, zodra er een vrij komt. Dat kan gebeuren doordat er iemand vertrekt of door interne verhuizing naar een definitieve woning.

Dit was de reactie van Ad en Monique op het goede nieuws:

We zijn super blij met deze mijlpaal, het bevestigt het vertrouwen dat we nog steeds op de goede weg zitten. Daarnaast genieten we van het enorme enthousiasme van onze nieuwste leden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.