Vrijwilligers gezocht voor cirkel 3

Zoek je nog een leuke en zinvolle vakantiebesteding, nu een terras nog te koud is en er verder weinig te doen valt? Kom ons dan helpen om onze laatste cirkel af te maken, we hebben je heel hard nodig! Liefst voor meerdere dagen. Je krijgt van ons heerlijke maaltijden voorgeschoteld en een slaapplek. En natuurlijk veel gezelligheid en verbinding met de ecodorpers en andere vrijwilligers. Meld je aan op deze pagina.

5 reacties

 1. maarten frielink

  Ik kreeg een mail dat jullie opzoek zijn naar vrijwilligers voor het bouwen. Ik kom heel graag helpen! Lijkt mij superleuk! Ik zelf ben een bouwer/klusser/ontwerper Die graag onder de mensen is en helemaal enthousiast word van ecologisch bouwen! Groet, Maarten

 2. Beste mensen van ecodorp Boekel. Graag wil ik komen helpen, maar ik moet ook nog werken. In welke periode hebben jullie mensen nodig?

 3. hoi,
  ik geef me op voor hele maand mei . kan het ?wat kan ik voor jullie doen /
  gret,
  asia

 4. In welke periode kunnen jullie hulp gebruiken?
  Groet,
  Hans Nusink

 5. Heb afgelopen jaar met stro muren en leem stuken . In het dagelijks leven ben ik timmerman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.