Stem op een ecodorp voor de EU SDG Award 2023!

Er is een belangrijke reden waarom we Ecodorp Boekel zo vaak aanmelden voor een wedstrijd. Tijdens elke wedstrijd ziet in ieder geval de jury je project, zelfs als je niet in de finale komt. Dat betekent dat mensen met veel ervaring in een sector op de hoogte raken van het concept Ecodorp. Als je wint, zullen nog meer mensen het ecodorp concept leren kennen. Dat is belangrijk omdat de grootste wereldproblemen opgelost of voorkomen worden in een ecodorp. Ecodorpen zijn pioniers, ze kunnen laten zien hoe mensen kunnen leven met een positieve impact op hun natuurlijke omgeving en tegelijk de kansen voor toekomstige generaties vergroten.

Ecodorp Boekel heeft al verschillende wedstrijden gewonnen, drie op het gebied van duurzaam bouwen en op het gebied van circulaire economie waren we eenmaal finalist en eenmaal winnaar (we mogen ons het Meest circulaire burgerinitiatief van Brabant noemen in 2023).

We zitten in de finale van de EU SDG Award voor SDG 11 Sustainable cities and communities en hebben jullie hulp nodig want het aantal stemmen dat je haalt, bepaalt wie de winnaar is.

De prijs is vooral promotie en dat gaan we toepassen voor de promotie van Ecodorpen als voorbeelden van leven met positieve impact!

Hoe kun je helpen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.