We wonen naast het bouwterrein van het ecodorp, in een tiental tijdelijke woonunits. Deze zijn van alle gemakken voorzien. In dit tijdelijke dorp staat ook het Expohuis (AiR). Deze zomer zullen we onze nutsvoorzieningen (elektra, water, internet en waterzuivering) verplaatsen om plaats te maken voor Fase 2 (de Run) van de gemeente Boekel.

Het opzetten van de Romneyloods is lang uitgesteld, maar is nu in volle gang (zie foto rechts). Hierin gaan we ruimte maken voor een werkplaats en het krijgt een buurthuis functie.

Naast de loods op het bouwterrein van het ecodorp hebben we onlangs tien overgangswoningen geplaatst (zie foto onder), zodat we onze steeds groeiende groep leden al vast tijdelijk kunnen gaan huisvesten.

Na de zomervakantie 2019 gaat de aannemer met ons aan de slag met het zetten van ruwbouw van de definitieve huizen. Op de vrijwilligerspagina kun je lezen of en hoeveel plaats we hebben voor vrijwilligers. Heb je interesse om mee te werken en/of bouw-vaardigheden om in te zetten, laat het ons dan weten.

Ook zal rond deze tijd een start gemaakt worden met de bouw van de boomhutten en zal het Expohuis / AiR op zijn definitieve plek worden gezet.