Investeren in Ecodorp Boekel levert veel meer op!

Onze aannemer heeft al gezegd dat hij onze woningen kan bouwen binnen het budget. Het gaat er nu vooral om WANNEER we beginnen met de bouw. Als we binnen enkele weken nog € 170.000 kunnen lenen van crowdfunders, dan kan de aannemer in oktober al beginnen met de bouw van onze duurzame woningen! Als dat niet lukt, start de bouw later en krijgen we misschien niet alle woningen af in 2020. En we willen graag dat ze in 2020 af zijn, want onze huidige tijdelijke woningen moeten 1 december 2020 verwijderd zijn.

Dat bedrag is gemakkelijk te halen als iedereen die ons volgt, beseft dat het risico nu heel laag is en de rente heel hoog. Zeker als je dat vergelijkt met een duurzame langlopende spaarrekening van ASN (0,3% bij 5 jaar vast)  of de Triodos (0% bij 5 jaar vast). Investeren in Ecodorp Boekel geeft 2% jaarrente!

Er zijn veel meer voordelen waar we allemaal plezier van hebben:

  • Wij blijven eeuwenlang de huurinkomsten die overblijven, investeren in startende duurzame woongemeenschappen, ecodorpen en ecowijken.
  • Je kunt cursussen volgen tijdens de bouw van onze circulaire woningen, of later online in ons toekomstige Kennis- en Educatiecentrum!
  • We vieren jaarlijks samen met onze crowdfunders en partners het zomerfeest, waardoor iedereen onze ontwikkeling op locatie kan volgen.
  • Samen tonen we aan dat je duurzame, circulaire, gezonde huurwoningen kunt bouwen die voor iedereen betaalbaar zijn!

Investeer (een deel van) je spaargeld in het ecodorp, zodat we samen snel kunnen starten met de bouw.

Overige info over onze certificatenactie:

In onderstaande tekst vind je een korte samenvatting van het reglement en uitleg over ons project. Overige info over onze certificatenactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.