Rondleiding ecodorp tijdens Week van de Circulaire Economie

MVO Nederland is heel actief op het gebied van Circulaire Economie. Ze zijn daarom ook gestart met de website Circulair Ondernemen.

Van maandag 15 januari tot en met vrijdag 19 januari vindt de Week van de Circulaire Economie voor de derde keer plaats. Tijdens deze week worden ondernemers gestimuleerd om met de circulaire economie aan de slag te gaan.

Koplopers organiseren overal in Nederland tientallen bijeenkomsten om ondernemers te inspireren, te informeren en vooral concrete handvatten te bieden om circulaire principes in hun eigen business toe te passen.

De huizen van Ecodorp Boekel worden 100% circulair, inclusief unieke stroomkabels en waterbuizen. Het is de moeite waard om de plannen eens te bekijken en beluisteren op vrijdag 19 januari tussen 10 en 17 uur.
Dan ben je van harte welkom voor een rondleiding van ongeveer een uur (zolang er mensen komen, blijven we doorgaan met rondleiden). Voor koffie en thee wordt gezorgd.
Je kunt ook naar een reguliere infomiddag komen, als die dag niet lukt.

Wil je investeren in een 100% circulaire wijk? Je krijgt er 2% rente voor terug of kunt sparen voor een boomhutovernachting. Lees hier meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.