Rondleiding door Ecodorp Boekel

De meeste recente rondleiding is van 27-7-2020

3 reacties

  1. Ernst Alewijnse

    Dit is heel wat anders dan toen ik kwam helpen met het bewoonbaar maken van de tijdelijke woningen. Ik zou graag meehelpen met de verdere opbouw (voor zover mogelijk) ,maar nu even niet. Hartelijk dank voor de stand van zaken.

  2. ing. R. A. M Verheggen, gepensioneerd docent Hogeschool Windesheim

    Wat een schitterend project! Wanneer ik nog niet met pensioen zou zijn was ik vast en zeker met een groep van mijn bouwkunde studenten komen kijken en wellicht hadden er een paar hier een inspirerend afstudeerproject van kunnen maken. Ik hoop dat jullie contact hebben met de verschillende hogescholen en technische universiteiten, want ik vind dat dit tot de verplichte leerstof van elke bouwkunde opleiding moet horen!

  3. Claudia ter Beek

    Kijk, dit is wat ik in Enschede zou hebben willen realiseren met onze groep. De woningbouwvereniging wilde de grond en de huurhuizen voorfinancieren, LSA wilde bijdragen, waterschap wilde het watersysteem regelen , RTV Oost wilde een docu ervan maken als de Gemeente akkoord ging maar ja. De Gemeente stak er meerdere stokjes voor en mijn energie ging eruit. Het zou met dezelfde architect (Huub van Laarhoven) en zelfde materiaal (kalkhennep) zijn gebouwd en ook met een voedseltuin maar ook met kassen op de zuidkant van de huizen en met aquaponics bijvoorbeeld. Hebben jullie dat ook? En wat te doen met de verlichting…. toch geen Sustainder City Hubs met 5G? Hoe gaan jullie om met wifi in de huizen en straling? Zijn er nog huizen vrij voor volgend jaar? Mvg Claudia ter Beek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.