Ecodorp Boekel is een coöperatie met leden en aspirant-leden.
Er zijn momenteel 19 volwassenen en 9 kinderen.
We hebben nog behoefte aan meer mensen, dus meld je aan!

De initiatiefnemers van Ecodorp Boekel stellen zich even aan u voor:

Voorzitter: Ad Vlems (1964) heeft lange tijd als systeembeheerder gewerkt voor ideële organisaties. Door het ontstaan van Ecodorp Boekel is duidelijk geworden dat hij pas echt tot zijn recht komt in de PR. Hij kan zeer enthousiasmerend vertellen, werkt met veel plezier aan onze website en vindt het heerlijk om nieuwe leden en organisaties te leren kennen. Op De Kleine Aarde ondervond hij dat hij geen pauze hoeft te nemen tijdens rondleiden, omdat hij dit zo leuk vindt. Verder is hij heel creatief in het vinden van oplossingen.

Bekijk ook eens de TEDx die Ad gegeven heeft over de ontwikkeling van Ecodorp Brabant en Ecodorp Boekel.

 

Vice-voorzitter: Monique Vissers (1974) werk bij Fontys hogescholen en zij heeft daar meerdere functies vervult; webdesigner, ict projectleider, helpdesk medewerker en momenteel werkt ze als accountmanager.Door het ontstaan van het ecodorp heeft ze de project begeleidingsmethode Dragon Dreaming ontdekt. Ze is hier enthousiast over, omdat deze methode ondersteunend is voor een groep en tegelijk ook doelgericht is.

Monique wil graag samenwerken op een manier waarin je elkaar helpt en samen iets moois bereikt; Ad en Monique gaan al 20 jaar ondersteunend met elkaar om en hebben een zoon van 11 jaar, genaamd Luuk.
Monique breng verbinding doordat;

  • ze geniet van gezelschap;
  • ze zich goed in kan leven in een ander;
  • ze is open en integer

en zet zich echt in voor het welslagen van een groep.

Monique Vissers