Open Source lost wereldproblemen sneller op! Kom naar de Open Source Event…

De VN Sustainable Development Goals zijn bedoeld om in 2030 de wereld mooier en beter achter te laten voor volgende generaties. Het zal echter niet meevallen om oplossingen te bedenken die voor iedereen betaalbaar zijn en gemakkelijk lokaal te produceren.

Open Source ideeën zijn ideeën waaraan iedereen wereldwijd kan meedenken en meewerken. Deze ideeën kunnen wereldwijd gebruikt worden zonder kosten aan de bedenkers. Ook kan het in elke fabriek in elk land geproduceerd worden! Dus als het een goed idee is, kan het zich snel verspreiden. Open Source ideeën om de werelddoelen te halen, zullen helpen om die doelen in 2030 te halen, omdat de doelen gezamenlijk sneller bereikt worden. .

In Ecodorp Boekel gaan we daarom een online en onsite Kennis- en Educatiecentrum opzetten (SDG Action Centre) om Open Source ideeën te verzamelen, samen uit te werken, te testen en te delen met de wereld, zodat ze snel een positieve impact hebben. Heb je een idee om de wereld te verbeteren dat je wil delen? Wil je meedenken over oplossingen voor de SDG’s? Kom dan meepraten op 2 november bij de Open Source Event in de Stemmingmakerij in LocHal Tilburg van 14:00-15:00. Maar er is veel meer te doen op die dag!
Meer info…

Je kunt nog steeds investeren tegen 2% rente in Ecodorp Boekel!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.