Onze partners vertellen over de waarde van Ecodorp Boekel

Vrijdag 22 februari 2019 waren zo’n honderd investeerders, overheden, woongemeenschappen en ecodorpers met familie en vrienden aanwezig op het feest waarin we de koop van de grond vierden. Tijdens het feest werd deze film gedraaid waarin sommige aanwezigen vertelden over hun visie op de waarde van Ecodorp Boekel.

Klik op de afbeelding om naar Youtube te gaan en hoor het waarom van onze partners.

De Provincie Noord-Brabant heeft Ecodorp Boekel vorig jaar 2 ton subsidie heeft gegeven en heeft nu een aanbod gedaan om ons € 1,2 miljoen te lenen tegen ongeveer dezelfde voorwaarden als de Duitse GLS bank. In het filmpje legt de gedeputeerde Johan van den Hout uit waarom hij dat uit zijn budget in Ecodorp Boekel investeert.

Tot ziens, Ad en Mariska
P.S.: Wil je ook uitgenodigd worden voor ons volgende feest? Doe mee door te investeren (lening tegen 2% jaarrente) of als vrijwilliger (en leef lang en gelukkig).

3 reacties

 1. Annemarie Hendriksen

  Heel mooi en ik kijk uit naar de film!

 2. marjo van der linde

  Wat is het mooi dat jullie/we gezien worden en dat de verbinding waar jullie/we zo lang naar toe hebben gewerkt nu zichtbaar mag worden.
  Dit is waar het in ons leven om gaat. Zoals dit ook zo mooi beschreven is in de boeken van Anastasia. Het voelt zo goed. Ben ook zeer blij dat wij hier in mag meedraaien in dit prachtige project.

  Warme groet Marjo

 3. Geweldige mijlpaal lieve collega’s Ecodorpers.
  Op naar de volgende fase waarin ik jullie heel veel goeds toe eens.
  Ecodorpers Noordeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.