Nog zes woningen vrij in Ecodorp Boekel…

Op de pagina met de huidige situatie houden we bij hoeveel mensen er wonen en op de wachtlijst staan. Op dit moment wonen er 11 huishoudens in het ecodorp, staan er 13 huishoudens op de wachtlijst, waardoor er in principe nog maar 6 woningen over zijn.
Wil je bij ons wonen, meld je dan hier aan.

Wil je investeren in klimaatadaptieve, klimaatpositieve, energiepositieve circulaire woningen, lees hier dan meer.

3 reacties

 1. Annemarie Hendriksen

  Beste ecodorpers. Vorig jaar heb ik gesproken met Miriiam vanwege mijn wens om bij jullie te komen wonen. Fysiek heb ik teveel beperkingen om mee te kunnen bouwen. Op dat moment kon ik me niet inschrijven en waren er geen alternatieve taken om op andere wijze een bijdrage te leveren.
  Hoe staat het er nu voor? Gaan jullie ervan uit dat er genoeg fysiek sterke bouwers zijn voor ronde 2 en 3? En zijn er nu wel genoeg andere taken voor gegadigden zoals ik? Ik ben nog steeds zeer geinteresseerd in jullie project!

 2. Satto de Kuijer

  Hallo,
  Ik heb een vraagje over ecodorp boekel, nl hoe zit het met de straling bij jullie?
  Hebben jullie hier een beleid over, ik zou daar graag wat van u over .
  horen .
  Het meest ideale zou ik vinden als er geen zendmasten in de nabije omgeving zijn, en dat het binnen het dorp de regel is om alles te bekabelen.
  Ik hoor het graag van u,

  Vriendelijke groeten, Satto de Kuijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.