Nieuw in ons ecodorp… Ecoloentje!

We produceren met zijn allen erg veel afval. Ondanks dat veel huishoudens steeds beter afval gaan scheiden, zijn het nog wel enorme hoeveelheden.

Je bewust worden hiervan en proberen rekening te houden met afvallozer inkopen, is al een mooie stap die je kan zetten.  Via mijn webwinkel www.ecoloentje.nl rijk ik je producten aan, die je kunnen helpen om afvallozer te leven.  Ik streef ernaar om duurzame producten te verkopen met een lange levensduur die na hun levensduur ook nog recyclebaar zijn.

Al voor onze verhuizing naar Ecodorp Boekel was ik bezig met plannen voor een webshop. Toen de verhuizing achter de rug was en we met ons gezin gesetteld waren in het Ecodorp ben ik die plannen verder gaan uitwerken en de webshop is online. Ook het thema van mijn webshop was snel gekozen na onze verhuizing.

Dus ben je op zoek naar leuke, duurzame en eerlijke producten voor in je dagelijkse leven die ervoor zorgen dat je minder afval in huis krijgt? Kijk dan eens op www.ecoloentje.nl

Eén reactie

  1. Beste ecoloentje, ik heb op de website gezien dat er een kweekpot met oesterzwammen te koop is. Morgen kom ik waarschijnlijk als vrijwilliger naar ecodorp kan ik dan wat meer info van je krijgen en evt de pot kopen? Hgr. Annemarie Hendriksen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.