Mariëlle stelt zich voor…

img_20161012_164500Mijn naam is Mariëlle en samen met Wouter en onze twee kinderen Kay van 8 en Sterre van 4 wonen wij sinds augustus 2016 in het Ecodorp.

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en wilde al lange tijd ‘buiten’ wonen, voor mezelf en ook voor de kinderen. De stad is niet mijn plek.

Ook wilde ik graag wonen met mensen om me heen die elkaar accepteren hoe ze zijn, geen (voor)oordelen over elkaar hebben, en elkaar alles kunnen zeggen.

Het Ecodorp leek dit allemaal te bieden, want ook in Breda waren we bezig met al deze ecologische ontwikkelingen. We hadden dan ook vrij snel de keuze gemaakt om de overstap te gaan maken.

Een uitdaging is het zeker, je leert veel nieuwe dingen, je kan je ontwikkelen op vlakken die je anders niet zou ontwikkelen en ook het contact met alle Ecodorpers is wat ik had gehoopt dat het zou zijn.

Daarnaast hebben we deze stap ook gezet voor de kinderen, deze leven helemaal op hier, vervelen doen ze bijna niet meer. Ze spelen veel buiten en komen lekker zwart weer binnen, wat voor mij een teken is dat ze heerlijk gespeeld hebben en veel lol gehad hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.