Mantelzorgwoningen beschikbaar

Zomer 2021 zijn alle huizen van Ecodorp Boekel  afgebouwd. Er zijn nog vier mantelzorgwoningen beschikbaar voor mensen die in het dagelijks leven wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Naar elkaar omzien is precies waar Ecodorp Boekel voor staat, dus ‘ecodorp’ en ‘mantelzorg’ gaan hand in hand. Eind februari zijn er al twee mantelzorgwoningen beschikbaar.

Zowel mantelzorgkoppels (echtpaar, ouder-kind) als ‘losse’ mantelzorgvragers zijn welkom.  Zoals alle belangstellenden, doorlopen aanstaande ecodorpers-met-een-zorgvraag een kennismakingperiode waarin ze meedoen met het ecodorpleven: van sociale activiteiten tot meehelpen met het ecodorpwerk in de tuin, op de bouw, in de gmeenschapsruimte, in werkgroepen, waar ook maar iemands voorkeur en talent liggen. Dat geldt trouwens voor elke ecodorper: doe wat je leuk vindt, dat werkt het best.

De mantelzorgwoningen van 53 m2 hebben beneden een woonkamer, bijkeuken en toilet, en boven twee slaapkamers en badkamer. Elke cirkel van 12 woningen heeft twee mantelzorgwoningen.

Interesse? Kijk op de website van Ecodorp Boekel of stuur een email aan info@ecodorpboekel.nl.

3 reacties

  1. wat is de huur van een mantelzorg woning en wie zijn er mantelzorgers in Ecodorp Boekel?

    ik heb nu een hersenletsel opgelopen, en schouder is gekneusd en wat ribben, en spieren zijn op sommige plekken minder als voor het ongeval van 1 maand geleden. Dus ik kan evt. een beetje hulp gebruiken. Doe nu al veel zelf, zoals woning in mijn woning.

  2. Pingback:Mantelzorgwoningen beschikbaar - GEN-NL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.