Jonge, ondernemende mensen nodig om de wereld te verbeteren!

De Jonge Klimaatbeweging staat terecht op nr 1 in de Duurzame Top 100 van Trouw.  We staan  als mensheid op een kruispunt en de weg rechtdoor loopt dood. Het gaat nu om hun toekomst en dat beseffen veel jongeren.

Ecodorp Boekel heeft ook jonge, ondernemende, initiatiefrijke mensen nodig die zich graag willen inzetten voor ons ecodorp in opbouw en voor een wereld in transitie. In Ecodorp Boekel sta je vooraan in de transitie naar een duurzame samenleving. Je kunt meeschrijven aan een beleidsplan dat aan een vicepresident van de Europese Commissie wordt gegeven. Je kunt mee doen aan het opzetten een FabLab, waar duurzame innovaties getest kunnen worden en open source oplossingen gedeeld kunnen worden. Je kunt meehelpen aan de Race to Resilience van de VN, waardoor we 4 miljard mensen kunnen helpen.

Momenteel kun je meebouwen aan je eigen sociale huurwoning, waar je als jong volwassenen huurtoeslag kunt krijgen zodat je met een parttime baan al een goed leven kunt hebben. Positieve, actiegerichte mensen om je heen met een duurzame visie waardoor je niet meer uit hoeft te leggen waarom je duurzaam wil leven. Een gezonde woonomgeving, gezellige buren, gratis eten en een wekelijkse borrel 😉

Wil jij ook, net als Nio, bij ons komen wonen, meld je dan hier aan en noteer alvast de volgende online infomiddag in je agenda, 20 juni om 13:00.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.