Jolanda en René stellen zich voor…

Hallo, wij zijn Jolanda en René.
Sinds juni 2019 zijn wij lid van het ecodorp en we vinden het helemaal te gek; de juiste combinatie van gewoon en toch anders.  Samen leven en werken, leven in gemeenschap, iets waar we beide ieder op onze eigen manier al een leven lang mee bezig zijn en waar we nu eindelijk de juiste plek voor gevonden hebben.  Alles wat we in ons leven geleerd hebben kunnen we in het ecodorp inzetten.

René is handig, sociaal, muzikaal af en toe een tikje vreemd, maar dat houdt het interessant, net als een ecodorp.  Jolanda combineert het leren, werken en voeden in haar rol als gastvrouw.  Ze kan serieus zijn, maar haar lach, die iedereen herkent, brengt ook veel licht – en vrolijkheid.

Het leukste én de grootste uitdaging is voor ons hetzelfde; de mensen en hun ‘habits’. Hoe ga je daar mee om, wat zegt het over mij, wat kan ik ervan leren, hoe kan iedereen zichzelf zijn en zich daar veilig bij voelen?
Graag tot ziens voor een ontmoeting in ecodorp Boekel.

2 reacties

  1. Leuk dat te zien via de foto.
    Mocht ik ooit in de gelegenheid zijn …kom ik graag naar dat mooie stukje daar tegen de bossen waar ik als kind speelde bij jullie aan. Dan hoop ik dat jij Rene even de tijd hebt om je muziekje te laten horen.
    Ook vind ik het leuk dat er vreemde mensen bestaan met een goed hart… en dat er vrouwen zijn die de magen weten te vullen in dit mooie project in mijn geboortedorp Boekel. Dat het jullie goed mogen gaan en leren in wat je wil. Ik wens in ieder veel geluk en plezier. zo met elkaar dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.