Jij blij, wij blij, zij blij

‘We starten Ecodorp Boekel niet voor onszelf, zelfs niet voor onze kinderen, maar voor alle baby’s, kleuters en peuters en de generaties na hun’.
Als initiatiefnemer en als lid van Ecodorp Boekel is dat heel duidelijk. We hadden gewoon ons huis kunnen renoveren en een moestuintje beginnen, maar de problemen die wij voor onze kinderen veroorzaakt hebben, zijn niet op te lossen met een paar energieneutrale woningen. Heel Nederland zal moeten kantelen om deze problemen op te lossen. Wij willen laten zien hoe Nederland er na die kanteling uitziet.
Daarom hebben wij ervoor gekozen om de plannen van Ecodorp Boekel zo inspirerend te maken, dat iedereen zo wel wil wonen of delen ervan wil overnemen. Wil je onze plannen horen en zien? Kom dan naar één van onze infodagen en help ons mee om Nederland te kantelen. Door te investeren kun je sparen voor een boomhutovernachting bij ons of gewoon jaarlijks 2% rente. En word je jaarlijks uitgenodigd voor een feestje.https://www.ecodorpboekel.nl/certificatenactie-ecodorp-boekel/

Doe het niet voor jezelf, niet voor ons, niet voor de volgende generaties. Doe het voor ons allemaal! Jij blij, wij blij, zij blij.
Lees hier meer over onze certificatenactie. En doe gewoon mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.