Jaarlijks GRATIS overnachtingen in een bijzondere boomhut is mogelijk in Ecodorp Boekel!

Duizenden mensen volgen ons op Facebook, Twitter, via onze website of onze nieuwsbrief. Maar het is ook mogelijk om GRATIS elk jaar op bezoek te komen, te overnachten in een boomhut en zodoende de bouw en ontwikkeling van Ecodorp Boekel in levende lijve te volgen! Je kunt kiezen tussen de Stamboom die ontworpen is door Ben Raaijman of de Wijstwoning die ontworpen is door Jeroen Doorenweerd.

Het enige wat je hoeft te doen, is tijdelijk € 3.000 van je spaarrekening overzetten naar de rekening van Ecodorp Boekel. Het gaat hier om een lening, die je na 5-10 jaar terugkrijgt. Dan kun je elk jaar een dag reserveren dat je in je favoriete boomhut komt overnachten. Je leent ons geld door certificaten te kopen. Binnen 5-10 jaar krijg je de vraag of je je certificaten weer aan ons terug verkoopt, dan krijg je dus je geld weer terug,  of dat je kiest voor herfinanciering, zodat je weer gratis in een boomhut kunt overnachten.

Als je ons € 6.000 of meer leent, kun je twee dagen per jaar verblijven en krijg je er een rondleiding bij. Dan krijg je het hele verhaal te horen rond de woningen, het kunstenplan, onze voedselvoorziening, energie, gezond wonen, alles wat je wil weten.

Let op dat je bij het invullen van onderstaand formulier kiest voor Boomhut en minstens voor 10 certificaten gaat.
Dan komt het goed. Vul je minder dan 10 in, dan spaar je gewoon voor de boomhutovernachting en krijg je een bericht als je voldoende gespaard hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.