Investeer je ook mee met 19 anderen?

150 gehaaldOnze Crowdfundingactie is geslaagd! We hebben € 150.000 gehaald, dus we kunnen alles kopen wat we minimaal nodig hebben om de komende vijf jaar zeker op ons terrein te kunnen wonen.

Er zijn 19 mensen die geïnvesteerd hebben in Ecodorp Boekel. Voor banken was deze fase te risicovol (geen onderpand), dus we zijn heel blij dat we het vertrouwen van particuliere investeerders hebben gekregen.

Er komen zeker nog meer Crowdfundingacties, want crowdfunding zal een belangrijke investeringsbron blijven voor innovatieve projecten.

 

Meer informatie? Je kunt onze infomiddagen bezoeken, op elke derde zondag van de maand.

6 reacties

 1. Ik wil meer weten over investeren in Ecodorp.

 2. Het idee van gemeenschapsgeest lijkt me passend. Maar ten minste twee dagen beschikbaar zijn voor het Ecodorp is toch niet haalbaar voor iemand met een volledige baan? Op deze manier moet je haast (gedeeltelijk) werkloos zijn om toegelaten te worden als huurder…

  • Dag Christina,

   We gaan ook onze eigen huizen bouwen. Stel je voor hoe langzaam dat gaat als iedereen maar een dag per week investeert. Je kunt trouwens die tijd deels in de avonduren invullen, er moet ook een heleboel nagezocht en besproken worden. En als het goed is, doe je wat je leuk vind om te doen en het is bovendien een hele leuke club mensen. Daar ben je graag bij.
   Ik raad je aan om komende zondagmiddag naar de infomiddag te komen.
   Dan worden al je vragen beantwoord.

   Tot zondag, Ad Vlems

 3. Hallo Ad, kun je ook je eigen eco huis bouwen en zelf betalen in het ecodorp? Dus niet huren maar zelfbouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *