Inspirerend voorbeeld voor duurzaam leven voor burgers

 

Wij geloven dat inspirerende voorbeelden (Best Practices) kunnen laten zien hoe we samen kunnen kantelen naar een duurzame samenleving. We zien dat er oplossingen zijn (of kunnen gaan komen) voor alle problemen om ons heen. We moeten het verleden loslaten en een nieuwe, onzekere, toekomst durven omarmen. Het onbekende creëert bij veel mensen een gevoel van onzekerheid. Wij willen deze onzekerheid wegnemen door in samenwerking met nationale en lokale marktpartijen en met bewoners in de buurt te laten zien hoe een duurzame toekomst eruit kan zien, en dat deze toekomst een verrijking kan zijn voor iedereen. We zoeken ook bewust samenwerking met verenigingen, bedrijven en scholen in Boekel en omgeving.

We zijn aangesloten en soms heel actief in diverse netwerken om elkaar te versterken in de transitie naar een duurzame samenleving.

Cooplink, Coopnet, De Levende Stad, Duurzame Dinsdag, Global Ecovillage Network, Greenwish, Heroes and Friends, Kalkhennep Nederland, Kiemen v/h Nieuwste Brabant, Landelijke Vereniging Centraal Wonen, MAEX, MVO Nederland, Nederland Circulair, Netwerk Duurzame Dorpen, Overlegorgaan Infrastructuur en Milieu, Vrijcoop

Lees hier meer over onze waarde als inspiratiebron:

Wil je investeren in ons ecodorp?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.