De Provincie op bezoek voor hun eigen infomiddag!

De eerste 17 volwassenen en 6 kinderen wonen nu al op het terrein! Er is één plekje vrijgekomen, dus als je interesse hebt, raad ik je aan om naar de infomiddag te komen.

We geven elke derde zondagmiddag van de maand een presentatie en rondleiding.
Dat begint in Nia Domo (St. Agathaplein 6, Boekel) om 13:00 en duurt tot ongeveer 17:00. Het is een vol programma, dus zorg ervoor vanaf het begin erbij te zijn, anders mis je veel. Bij goed weer sluiten we af met een pizza voor wie wil, uit onze kleioven.
Aanmelden is niet nodig en als entree hopen we op een bijdrage die gelijk is aan de inspiratie die je bij ons hebt opgedaan.

We hopen jullie daar te ontmoeten, kom langs als je interesse hebt, of ons een warm hart toedraagt.

Enkele reacties van vorige bezoekers:

Ik vond het een zeer inspirerende middag! Geweldige ideeën, warme, hartelijke mensen. Super dat het project ook bij diverse instanties en subsidiegevers zo breed gedragen wordt. Ik zie het wel voor me dat het dorp er komt.


Ja mijn man en ik voelen ons ook kantelaars en het moment van ergens met 2 voeten in gaan staan en gekanteld zijn stroomt! Het verhaal van gisteren voelt voor mij ook niet meer alleen een droom maar ook echt noodzakelijk voor de toekomst! Mijn man en ik hebben ons vandaag ingeschreven voor bewoner.


Het was een thuiskomen toen ik jullie verhaal hoorde. Ik vind het bijna jammer dat ik niet als bewoner van het ecodorp mee kan doen. Gelukkig heb ik mijn eigen project Boerderij de Notelaar in Berghem. Ik blijf jullie initiatief met veel interesse volgen, voor mij gevoel is dat wat jullie doen de toekomst.

— einde reacties

Dus kom langs en laat je inspireren! Hartelijke groeten,

Ad Vlems
voorzitter Ecodorp Boekel