De Provincie op bezoek voor hun eigen infomiddag!

We geven elke derde zondagmiddag van de maand een presentatie en rondleiding. We sluiten af met een borrel.
De presentatie begint in Nia Domo (St. Agathaplein 6, Boekel) om 13:00. We willen je dan meer informatie geven over onze plannen,  gevolgd door een rondleiding op ons ecodorp en een borrel met lekkere hapjes na afloop. Het is een vol programma, dus zorg ervoor vanaf het begin erbij te zijn, anders mis je veel.
Aanmelden is niet nodig

We hopen jullie daar te ontmoeten, kom langs als je interesse hebt, of ons een warm hart toedraagt.

Enkele reacties van vorige bezoekers:
Ik vond het een zeer inspirerende middag! Geweldige ideeën, warme, hartelijke mensen. Super dat het project ook bij diverse instanties en subsidiegevers zo breed gedragen wordt. Ik zie het wel voor me dat het dorp er komt.

Ja mijn man en ik voelen ons ook kantelaars en het moment van ergens met 2 voeten in gaan staan en gekanteld zijn stroomt! Het verhaal van gisteren voelt voor mij ook niet meer alleen een droom maar ook echt noodzakelijk voor de toekomst! Mijn man en ik hebben ons vandaag ingeschreven voor bewoner.

Het was een thuiskomen toen ik jullie verhaal hoorde. Ik vind het bijna jammer dat ik niet als bewoner van het ecodorp mee kan doen. Gelukkig heb ik mijn eigen project Boerderij de Notelaar in Berghem. Ik blijf jullie initiatief met veel interesse volgen, voor mij gevoel is dat wat jullie doen de toekomst. 

— einde reacties

Dus kom langs en laat je inspireren! Hartelijke groeten,

Ad Vlems
voorzitter Ecodorp Boekel