Infomiddag Ecodorp Boekel

Welkom bij Ecodorp Boekel! We wensen u een inspirerende middag toe.
We willen graag een inspirerend voorbeeld voor duurzaam leven zijn en op het eind van elke infomiddag vertellen de mensen vaak dat ze het heel inspirerend vonden. Dat horen we graag!

Daarom geven we elke derde zondagmiddag van de maand een presentatie en rondleiding. Dat begint in Nia Domo (St. Agathaplein 6, Boekel) om 13:00 en duurt tot ongeveer 17:00. Het is een vol programma, dus probeer er vanaf het begin bij te zijn, anders mis je veel.
Aanmelden is niet nodig.

We hopen jullie daar te ontmoeten, kom langs als je interesse hebt, of ons een warm hart toedraagt.

Wil je investeren in ons ecodorp, lees dan deze oproep voor investeerders.

Enkele reacties van vorige bezoekers:
Ik vond het een zeer inspirerende middag! Geweldige ideeën, warme, hartelijke mensen. Super dat het project ook bij diverse instanties en subsidiegevers zo breed gedragen wordt. Ik zie het wel voor me dat het dorp er komt.

Ja mijn man en ik voelen ons ook kantelaars en het moment van ergens met 2 voeten in gaan staan en gekanteld zijn stroomt! Het verhaal van gisteren voelt voor mij ook niet meer alleen een droom maar ook echt noodzakelijk voor de toekomst! Mijn man en ik hebben ons vandaag ingeschreven voor bewoner.

– Het was een thuiskomen toen ik jullie verhaal hoorde. Ik vind het bijna jammer dat ik niet als bewoner van het ecodorp mee kan doen. Gelukkig heb ik mijn eigen project Boerderij de Notelaar in Berghem. Ik blijf jullie initiatief met veel interesse volgen, voor mij gevoel is dat wat jullie doen de toekomst.

— einde reacties

Dus kom langs en laat je inspireren! Hartelijke groeten,

Ad Vlems
voorzitter Ecodorp Boekel

13 reacties

 1. Gertjan van Willegen

  Goede morgen.

  Welke dag is dit, mis dit in het bericht.
  Ik heb wel interesse.

  Hartelijke groet.

  Gertjan van Willegen

 2. Ik heb er nu data bijgezet, de eerste zondagmiddagen van de komende maanden zijn 1 maart en 5 april.

  Tot dan, Ad Vlems

 3. Klinkt hartstikke goed! Ik hoop dat ik, samen met mijn partner, op 5 april in de gelegenheid ben om even te komen kijken. Succes gewenst in de tussentijd! Groetjes.

 4. Charlotte Luijerink

  Ik zou graag op een lijst komen voor een evt.ecodorp rondom Zwolle….kan dat via jullie?
  vriendelijke groet,Charlotte Luijerink Meppel.

 5. Pingback:Nieuwsbrief 2015 nr. 15 |

 6. Pingback:Nieuwsbrief 2015 nr. 17 |

 7. Pingback:Nieuwsbrief 2015 nr. 16 |

 8. Pingback:Nieuwsbrief 2015 nr. 18 |

 9. Pingback:Coöperaties - het laatste nieuws over zorg, energie, etc.

 10. Pingback:Nieuwsbrief nr. 20 (22 okt '15) -

 11. Pingback:Nieuwsbrief 22, 19 november 2015 -

 12. Pingback:Nieuwsbrief nr. 21 - 5 november 2015 -

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.