inekeIk ben Ineke Temming.  Samen met mijn man Hans, woon ik sinds 31 maart 2016 in Ecodorp Boekel.  We hebben 2 kinderen en 4 kleinkinderen, waar ik trots op ben en bijzonder veel van geniet!
Via de permacultuurtuin “d’n Hof van de Toekomst” in Uden, zijn wij begin 2015 bij het ecodorp gekomen.  Tijdens een van hun eerste informatiemiddagen hebben Ad en Monique ons zo geïnspireerd, dat we niet lang hoefden na te denken om ons leven totaal om te gooien.  We waren natuurlijk altijd al bezig om afval te scheiden en te consuminderen, maar er kan zoveel meer gedaan worden om bewust met onze aarde om te gaan!  En waar kan dat beter dan hier; waar je door elkaar gestimuleerd wordt, en van elkaar leert hoe het nog beter kan.
Ik kom oorspronkelijk uit een groot gezin, en vind het heerlijk om nu in een groep, met elkaar betrokken te wonen, en toch ook mijn eigen gang te kunnen gaan.  Ieder kan hier in zijn eigen kracht staan, en dat voelt fijn en veilig.  Bijvoorbeeld; zonder zelf groene vingers te hebben, kan ik toch uit eigen tuin, biologische groenten eten.