De certificatenactie hebben we opgezet om co-financiering voor de permanente woningen op te zetten.

Je kunt zien hoeveel certificaten er verkocht zijn (nummer is het aantal weken sinds de start van de actie), wat het huidige bedrag is dat investeerders hebben geïnvesteerd en hoeveel het percentage van het streefbedrag is dat we opgehaald hebben.

In de rechterkolom staat het aantal investeerders en hoeveel ze gemiddeld geïnvesteerd hebben. Daaronder staat hoeveel certificaten verkocht zijn per beloning. Onderaan staat hoeveel certificaten per certificaathouder verkocht zijn.

Investeer ook in Ecodorp Boekel!

Huidige aantal (aspirant-)leden
Het aantal huidige (aspirant-)leden van Ecodorp Boekel is 30 volwassenen en 14 kinderen. De 20 tijdelijke woningen zijn bewoond door 19 van onze leden. 2 leden verhuizen binnenkort naar ons toe.

Van de 30 definitieve woningen zijn er al 20 gekozen door onze huidige leden. Verder zitten er een aantal mensen in de aanmeldingsprocedure om lid te worden. Als ze lid zijn, mogen ze ook een huis kiezen. Daarnaast hebben we nog een lijst van mensen die de aanmeldingsprocedure in willen als er meer zekerheid is over de bouw. Als al deze mensen lid worden, zijn bijna alle woningen al gevuld!