Het pad van Ad, Monique en Luuk

Iedereen die mijn Tedx heeft gezien, Monique’s pitch op TV, Luuk’s filmpje over Plastic Soep, de documentaire of onze infomiddag heeft gevolgd, weet waarom wij een ecodorp hebben opgestart. Degenen die al jaren onze nieuwsbrief krijgen, weet welke keuzes we gemaakt hebben. Zij hebben gelezen over onze droom, zijn ons gevolgd naar Nijmegen en daarna naar Boekel. Ze waren nieuwsgierig naar de beslissingen die we namen. Velen hebben ons opgezocht bij een infomiddag en voelden zich geïnspireerd. Iedereen die weet hoe onze droom begon, weet dat we geen genoegen namen met minder. Integendeel, onze droom is alleen mooier en groter geworden. Het duurde alleen wat langer dan gepland…
Vandaag was ik op Lab XL van de Provincie, als Brabant Pionier en kwam ik iemand tegen die ons al vele jaren volgt. Hij zei tegen me: ‘Ik volg je al sinds Tilburg en jij bent een Terriër. Jij blijft doorgaan tot het zover is.’ Dat klopt en het is bijna zover.

Begin volgend jaar gaan we de eerste cirkel van 10 woningen bouwen. We hebben daarvoor de hulp nodig van jullie, die ons op deze reis gevolgd zijn. We hebben investeerders nodig, mensen die bereid zijn hun spaargeld in de bouw van onze klimaatadaptieve woningen te steken, niet voor ons of zichzelf, maar voor de generaties na ons. Zodat we uiteindelijk écht het inspirerend voorbeeld voor duurzaam leven in verbinding kunnen zijn.
Wil je meer weten, kom dan komende zondag 21 mei naar de infomiddag, of stuur ons een berichtje.

Tjeerd, bedankt voor wat je vandaag tegen me zei en hopelijk tot ziens!

Ad Vlems

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.