Het gas erop voor Ecodorp Boekel

De leningen zijn een groot succes, binnen enkele weken hebben we al € 75.000 binnengehaald. We hebben € 150.000 nodig, dus we zijn op de helft. En het aanbod is gelukkig dus goed genoeg om mensen het vertrouwen te geven hun geld in te zetten op Ecodorp Boekel.
We hebben in ieder geval nu al genoeg om het gas erop te zetten en het een en ander te bestellen, zoals de aansluitingen voor water en stroom.
Gas hoeft niet, want we gaan geen aardgas gebruiken, of het moet zijn dat we zelf aardgas kunnen produceren.

2 reacties

 1. Charlotte Luijerink

  Succes daar in Boekel! Weet dat heel alternatief nederland meekijkt…jullie hebben dus wel een voorbeeld functie. We hopen dat er hierna nog veel andere eco-dorpen in nederland verschijnen.
  nogmaals, veel succes.
  Charlotte.

  • Hoi Charlotte,
   Als het aan ons ligt, komen er veel meer ecodorpen in Nederland. De Leercirkel Ecodorpen verduurzamen Nederland zal hopelijk daarbij een voedende invloed zijn. En natuurlijk de contacten die we met diverse ministeries hebben.
   Eind september komt de nieuwe directeur Particpatie van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu op bezoek. En begin september komt het Expertteam Vlottrekken ons helpen met een flexibel bestemmingsplan. Dat heeft allemaal een positieve invloed op de ontwikkeling van Nederlandse ecodorpen, daar ben ik zeker van.

   Warme groeten, Ad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.