Gratis overnachting in een bijzondere boomhut voor donateurs!

Onze donateurs krijgen de primeur om te overnachten in een unieke boomhut, ontworpen door een wereldberoemde Nederlandse kunstenaar. We hebben twee boomhutten laten ontwerpen, door Jeroen Doorenweerd en Ben Raaijman.

Boomhutten Ecodorp Boekel

Een overnachting in zo’n boomhut wordt een avontuur, een ontdekkingsreis voor kinderen. Het is een cadeau dat je je kleinkinderen kunt aanbieden als opa en oma.
En het is een plekje waar je kunt overnachten als donateur als je een keer een infomiddag of rondleiding wil volgen. In 2016 zullen de eerste boomhutten klaar zijn.
Elke boomhut bevat een toilet, douche en slaapruimte voor 4-6 personen.
Wil je ook in aanmerking komen voor zo’n overnachting, word dan onze donateur en maak minimaal € 100 over naar:
Rekeningnummer: NL48 RABO 0143 3198 92
t.a.v. Ecodorp Boekel
Bij de omschrijving: Donatie van (je naam).

Hartelijke groeten,

Ad Vlems
voorzitter Ecodorp Boekel
Wil je mij alvast zien, bekijk dan mijn TEDx of presentatie over Holacratie.
En hopelijk zien we elkaar in Ecodorp Boekel

2 reacties

 1. Beste Ad

  Ik volg al een tijd jullie verrichtingen in Boekel ,vooral het idee van de boomhutten vind ik geweldig. Ik werk als begeleider op een zorgboerderij waar we ook kleine hutten bouwen van oude materialen (geen maanhout) Mijn jongens genieten van het bouwen en krijgen er een enorme boost zelfvertrouwen van. Door de bezuinigingen in de zorg kan het niet meer en sta ik op straat. Graag zou ik mee willen bouwen aan deze hutten om zo een droom van mij ook te verwezenlijken. Groeten en wellicht tot zondag.

  • Dag Pieter,

   Nou, je bent welkom om mee te helpen bouwen. Ik hoop dat je gisteren bij de bijeenkomst kon zijn en anders zie ik je hopelijk over een maand.

   Vriendelijke groeten,

   Ad Vlems

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.