Extra overgangswoningen voor nieuwe leden Ecodorp Boekel

Het aantal mensen dat zich aangemeld hebben, is flink toegenomen, de laatste maanden. We hebben daarom tien extra overgangswoningen* gehuurd voor de nieuwe bewoners. Er zijn er al zes gereserveerd door nieuwe leden, dus nog vier zijn er vrij.

Heb jij interesse om te wonen in een inspirerend ecodorp met een positieve impact, in een woning die op alle weersextremen ontworpen is, met zelf verbouwde groente en fruit? Kom naar de volgende infomiddag, elke derde zondag van de maand is er ééntje. Dan vertellen we je er alles over.

* De overgangswoningen hebben hun naam gekregen omdat zij de overgang zijn naar de woningen die we gaan bouwen, zelfs het adres van de overgangswoningen is gekoppeld aan de woningen van de toekomstige cirkel 3 woningen. 

4 reacties

 1. Geachte,
  per wanneer zijn deze tijdelijke woningen te betrekken. en kunt u mij ook vertellen war de huurprijs bedraagt?
  Ik wil mij graag nschrijven,
  Met vriendelijke groet,
  Anna van de graaf

  • Beste Anna,

   De woningen worden komende weken gereed gemaakt voor bewoning, in september/oktober kunnen ze bewoond worden, vermoed ik. De huur zal €600 per woning per maand zijn, excl. nuts voorzieningen. Deze huurprijs is berekend met inachtneming van alle kosten die hierbij horen (transport x2, leges, aansluitingen nuts voorzieningen, huurderving, etc.).
   Als je je wil inschrijven is het belangrijk dat je naar de infomiddag komt.
   Tot zondag, Ad Vlems

 2. Anja van Schaijk

  Wij zijn Anja en Will van Schaijk en hebben heel veel interesse in de eco woning in boekel. Het lijkt ons fantastisch om daar te wonen.
  Groetjes,
  Will en Anja van Schaijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.