Er was eens een ecodorpje ver hier vandaan…

Pixar Rule admire a character for trying

Pixar Rule admire a character for trying

Nou ja, ver? Als je in Uden woont, is het maar 10 km verderop. Woon je in Eindhoven of Den Bosch, is het maar 30 km ver. Maar het staat wel ver van onze bekende manier van wonen en leven; het is heel bijzonder, zelfs uniek. Want het is helemaal gericht op een toekomst waarin rekening gehouden wordt met het veranderende klimaat en waarin het klimaat positief beïnvloed wordt. Het dorpje wil ook nog eens een inspirerend voorbeeld daarin worden en dat maakt het misschien zelfs nog meer uniek. Want alleen al die poging is bewonderenswaardig…

Zo begint het verhaal van Ecodorp Boekel en meer dan dat, kan ik je nog niet vertellen, want ik ga in september pas een cursus Storytelling voor Natural Captains volgen, gegeven door Lars Moratis vd ImpactAcademy en Colette van der Minne & Ania Sharwood van Storytelling for Good Guys.

Samen met acht andere Natural Captains ben ik geselecteerd voor deze cursus en ik verheug me er erg op. Elke hulp om ons verhaal te vertellen, is meegenomen en biedt nieuwe mogelijkheden.

En als dit verhaal een happy ending heeft, mag ik een presentatie geven op het Internationale congres: Natural Capital!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.