EmpoweringPeople vanuit Ecodorp Boekel (1)

Vandaag een indrukwekkende dag gehad bij het EmpoweringPeople programma! Ik wil het allemaal de waarde geven die het verdiend, dus ik begin bij het begin…de autorit er naartoe. Volgens de routeplanner zou het maar 1,5 uur duren, maar ik heb in 8 files gestaan. Dus het duurde 3 uur en 20 minuten voordat ik op de juiste plek was. Je zou zeggen, is er dan niemand die iets aan die files kan doen? En ja hoor, die is er en die was er. Eén van de duurzame projecten ging over het oplossen van het fileprobleem. www.overalsnel.nl. Ik heb de initiatiefnemer gesproken na de bijeenkomst. Leuk man, trouwens. En alvast één ding over de bijeenkomst; in het begin dacht ik dat de aanwezige 20 ambtenaren werden vergezeld door 10 pioniers. Maar gaandeweg de ochtend merkte ik dat er 30 pioniers aanwezig waren…maar daarover later meer.

Eén reactie

  1. Pingback:EmpoweringPeople vanuit Ecodorp Boekel (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.