Ellen en Mirjam zijn onze vrijwilligerscoördinatoren

Wij zijn Ellen en Mirjam.  Wij coördineren alle hulp die we van vrijwilligers krijgen op het terrein van ecodorp Boekel, zowel voor de bouwactiviteiten als voor de tuin.

Er wordt door vrijwilligers veel werk verzet in de bouw en in de voedseltuin.  Ellen organiseert vooral de internationale vrijwilligers en Mirjam de vrijwilligers die zich aanmelden via onze eigen website.

Het is één van de leukste taken in het ecodorp vinden wij, want je hebt contact met veel enthousiaste mensen.  Deze mensen hebben allemaal hun talenten, maar ook hun vragen.  Wij willen een aanspreekpunt voor hen zijn.  Nadat iemand voor het eerst bij ons heeft gewerkt evalueren wij kort daarna.  Zo kunnen we de begeleiding blijven verbeteren en horen we over de (goede) sfeer waarin gewerkt is.

Ellen woont al sinds het begin in het ecodorp; zij ontmoet de meeste vrijwilligers persoonlijk.  Mirjam woont nog in Amersfoort en coördineert dus op afstand.  Ze is vooral te bereiken per mail.  In mei van dit jaar verhuist zij met haar gezin naar het ecodorp en kan zij directer met alle vrijwillige bouwers en tuinders contact onderhouden.

De meewerkdagen zijn wat ons betreft het leukst.  Op deze dagen werkt een groot aantal ecodorpers mee en kun je veel nieuwe en vaste vrijwilligers ontmoeten.  Op een meewerkdag is altijd een dagcoördinator die voor een heerlijke vegetarische lunch zorgt.

Als je wilt weten wanneer de meewerkdagen zijn kijk dan even op de kalender van deze website: https://www.ecodorpboekel.nl/kalender/
Ook op andere dagen (dinsdag t/m zaterdag in de bouw en op vrijdag in de voedseltuin) zijn vrijwilligers welkom.  Je kunt ons altijd bereiken via vrijwilliger@ecodorpboekel.nl voor vragen, aanmelding of wat je maar aan ons kwijt wilt.

Eén reactie

  1. Hallo Pien,

    Bedankt voor jouw goede zorgen gisteren. De lunch was heerlijk en ja… koffie is altijd welkom 🙂

    Fijne dag en groet,
    Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.