Ecodorper Edwin stelt zich voor…

Terug in Brabant. Na meer dan 20 jaar gewoond te hebben in België was het tijd om een nieuw pad te volgen. Als gescheiden man met 2 dochters zocht ik een nieuw thuis. Hier in het ecodorp lijkt alles samen te
komen: ecologisch bouwen, duurzaam leven, natuur, kunst, creativiteit, tuin, buitenleven, bier en gezelligheid. Het voelde vanaf het begin goed. Leuk om nieuwe gelijkgestemde mensen te leren kennen. En fijn om af en toe een knuffel te krijgen en te geven. Ik kijk ernaar uit om mee te helpen als de bouw echt gaat beginnen.
Het enigste jammere is de afstand tot mijn dochters die in België blijven.
Met mijn buitenhaarden hoop ik extra gezelligheid en warmte te geven op het ecodorp.
Onder de naam Lempe maak ik buitenhaarden en vuurschalen in een originele vijfhoekige vormgeving om een centje te verdienen. Nog een avontuur! Genoeg te beleven dus.

www.lempe.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.