Ecodorp Boekel op TEDxBinnenhof?

TEDxBinnenhofDe kans is al groter dat we ons mogen presenteren op de TEDxBinnenhof! Ik kreeg net de bevestiging van de organisatie. Ze zijn op zoek naar de meest innoverende, disruptieve ondernemer met een wereld verbeterend idee! Deze ondernemer zal Nederland vertegenwoordigen in Luxemburg op 20 november tijdens ‘Ideas from Europe’, de search die 10 sprekers voor TEDxBinnenhof 2016 gaat opleveren.

Samen met zo’n vijftig andere ondernemers staan wij op de longlist voor TEDxBinnenhof. Op 27 oktober aanstaande maakt de organisatie, samen met hun partners (Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Buitenlandse Zaken, ING, TomTom, Alliander, Shell en de Kamer van Koophandel), de shortlist –van 15 ondernemers– bekend. Deze 15 genomineerden worden uitgenodigd om op 4 november live te pitchen voor een jury in Den Haag.

Waarom heeft Ecodorp Boekel kans om hierbij te zijn?
Het kernwoord is ‘disruptieve’. Het betekent dat iets nieuws en nog kleins de potentie heeft om de oude wereld te verdringen. Niet door ertegen te vechten (want dat is ook oude wereld), maar door een inspirerende wereld te laten zien die gemaakt is voor de toekomst. En dat is Ecodorp Boekel!

Bekijk hier meer informatie over TEDxBinnenhof en interessante ecodorpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.