De zin van het échte leven

Demi Vonk, hier nog onwetend…

Studente Demi Vonk ging op zoek naar de zin van het échte leven, het leven na de studententijd. Want als de studententijd de beste tijd van je leven is, wat dan? Kom je dan in een sleur?
Kun je je volledige potentieel bereiken? Demi ging op zoek om deze vragen te beantwoorden en kwam ook in Ecodorp Boekel terecht. Ken je iemand tussen de 16 en 20 jaar die ook op zoek is naar de zin van zijn/haar leven, deel dan deze documentaire.

3 reacties

 1. Leuke vraag over de zin van het leven. Het is het begin geworden van mijn zoektocht naar een ander, het echte leven. Ik had de gedachte als kind van 5/6 jaar al over het leven wat ik om me heen zag: Dit kan toch niet de bedoeling zijn. Die gedachte vond ik weer terug toen ik was vastgelopen en alles had gedaan wat er van me verwacht werd. Ik was inmiddels violiste en gaf vioolles op een muziekschool en von kinderen erg leuk, maar de tijd 20 minuten voor een leerling was echt absurd kort. Dat was niet serieus meer. Ik ben aan een zoektocht begonnen, veel ellende meegemaakt en gezien en uiteindelijk door een heel eenzaam dal gekomen, waar kinderen uit de buurt altijd bij mij langs kwamen en ik hoe moeilijk ik het ook had er altijd voor hen wolde zijn. Ik ben mensen gaan helpen en bij elkaar gaan brengen. Daar is onze woongroep Contact & muziek 10 jaar geleden uit ontstaan. We zijn heel serieus bezig om met elkaar te werken, samen te leven en muziek te maken. Wat wij doen is uniek. We hebben nog geen groep meegemaakt die zo intensief met elkaar alles aangaat en door alle moeilijkheden heen gaat. Ik was violiste en gewend om met zuiverheid bezig te zijn. Ik ben dat gaan uitbreiden naar de communicatie. Het is een heel boeiend proces. Alles wat we doen is nieuw, geen dag, geen minuut is meer zoals wij dat hebben gedaan of geleerd. Ik heb je via facebook een vriendschapsverzoek gedaan. je bent altijd welkom om een keer langs te komen in Utrecht. Ik wens je veel succes, liefde en rust in het vinden van diepgang en zingeving in je leven, lieve groeten Leonoor

 2. Marion van den waardenberg

  Leuk filmpje Demi, goede boodschap, Chapeau! Fijn dat je meehelpt de mensen wakker te laten worden. Daar gaat het om, je hart volgen, zelf denken, zelf doen! Samen spelen, genieten , geinspireerd zijn. Leven van binnen uit!
  Ik wens jou en iedereen een leven vol geluk!
  Marion van den Waardenberg

 3. Geweldig! Wat een energie spat er uit jullie filmpje! De zin van het leven? Daar zijn boeken over vol geschreven… en gedichten en muziek genoeg!

  Eén gedicht komt er nu bij mij boven: Some People van Flavia Weedn.

  Leer, onderwijs, koester en heb lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.