trimsalonEen unicum in Nederland!  De eerste hondentrimsalon in een Ecodorp
Ruim 40 jaar geleden ben ik gediplomeerd als hondenkapster.  In Arnhem en later in Uden heb ik steeds in mijn eigen trimsalon gewerkt.  Sinds eind November is hier in Ecodorp Boekel mijn nieuwe trimsalon geopend.  Veel klanten uit Uden komen ook hierheen om hun hond door mij te laten behandelen.
Juist omdat ik in het Ecodorp werk, kunnen de klanten er van uit gaan, dat ik de meest milieu vriendelijke producten voor hun hond gebruik.  Altijd al doe ik mijn best om zoveel mogelijk naar de wensen van de klant te werken en daarbij het belang van de hond voorop te stellen.
Vooral puppies hebben een special plekje in mijn hart!  Zij vinden die eerste trimbeurt zo spannend, en ik vind het zo leuk om hen daarbij op hun gemak te stellen en te leren dat zij zich rustig kunnen laten behandelen.  Daarbij komt mijn jarenlange ervaring goed van pas!trimsalon-logo
Mijn openingstijden;
van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Ik werk alleen op afspraak en ben telefonisch bereikbaar op nummer; 06-12152903.
Kijk voor een nadere kennismaking op mijn website;
www.hondenkapster-ineke-temming.nl