Wil je in Ecodorp Boekel komen wonen? In verband met de balans in de groep zijn we vooral op zoek naar initiatiefrijke, jonge, energieke mensen die zich graag willen inzetten voor ons ecodorp in opbouw. Onderaan deze pagina kun je je aanmelden als bewoner. Hierna starten we jouw kennismakingsprocedure, lees hieronder meer over wat dit betekent.

Kennismakingsprocedure

Dit middel is bedoeld om elkaar wederzijds goed te leren kennen en te onderzoeken of we goed bij elkaar passen. In deze kennismaking word je opgenomen in het ecodorp en zul ook al meedraaien in de activiteiten van het ecodorp. We verwachten in ieder geval dat je minstens twee dagen per week beschikbaar hebt of vrij maakt voor het ecodorp, zelfs als je er nog niet woont. 

Kandidatenpoel

Op dit moment komt er 1 januari 2024 een woning vrij. Na verloop van tijd komen er ook weer woningen vrij, hiervoor werken we met een kandidatenpoel. Na het doorlopen van de kennismakingsprocedure kun je op de kandidaten poel gezet worden. Wat dit precies betekent zal tijdens de kennismaking duidelijk worden.
Vul hieronder je gegevens in en je kennismakingsprocedure start!