We zijn klaar voor investeerders, dus als je iemand kent die wil investeren in een duurzaam project als het onze, stuur dan deze nieuwsbrief door.
Kom naar onze infomiddag en laat je inspireren.
Veel leesplezier, Ad Vlems

---

Infomiddag Ecodorp Boekel 1 maart

Meld je aan, want over twee/drie maanden kunnen we al op het terrein aan de gang en in juni wonen we er al! Daarom geven we dit jaar elke eerste zondagmiddag van de maand een presentatie en rondleiding. Dat begint in Nia Domo (St. Agathaplein 6, Boekel) om 13:00 en duurt tot 17:00. Het wordt inspirerend, kan ik beloven (want dat horen we steeds terug).

Lees meer

---

Ecodorp Boekel als duurzame belegging

U investeert in milieubescherming: windenergie, zonne-energie, biologische landbouw en productie van ecologisch verantwoord food, non food producten en diensten. U investeert in sociaal ethische projecten, juist omdat wij een ecodorp in verbinding zijn met onze sociale en economische omgeving. U investeert in solide bedrijfsvoering, gericht op continuïteit en flexibiliteit, immuun voor bedreigingen die gezonde bedrijfsvoering …

Lees meer

---
boomhutteninspiratie

Gratis overnachting in een bijzondere boomhut voor donateurs!

Er zijn al 7 donateurs die meer dan 100 euro hebben gedoneerd. Deze donateurs krijgen de primeur om te overnachten in een unieke boomhut, ontworpen door een wereldberoemde Nederlandse kunstenaar. Helaas kunnen we nog niet laten zien hoe de boomhutten eruit komen te zien, maar we kunnen wel laten zien wat wij aan de kunstenaars laten zien. Zo leuk moet het er minimaal uit komen zien. Een overnachting in zo'n boomhut wordt …

Lees meer

---

Huidige status Ecodorp Boekel

De vergunning voor tijdelijke bewoning hebben we aangevraagd! Als alles goed gaat, wonen we over enkele maanden op het terrein. De eerste fondsaanvraag is ook de deur uit en we gaan nu beginnen aan de ondernemingsplannen van de vier ondernemingen.
Binnen drie jaar gaan we het eerste kwart v/d grond kopen en beginnen met de bouw van een cirkel van 10 bijzonder duurzame woningen, gemaakt van hout en kalkhennep.
We hebben een coöperatie opgericht die de grond en bouwmaterialen gaat kopen. Wij gaan zelf met eigen handen bouwen (onder leiding van een expert) en later huren we onze woning.

We hebben nu nog nieuwe toekomstige buren nodig met een hart voor duurzaamheid, die aan zelfreflectie kunnen doen, graag in een gemeenschap willen leven (met ruimte voor privacy), tijd willen investeren en vertrouwen kunnen opbrengen.

---