Sorry, bij de nieuwsbrief die zojuist verstuurd is, was iets misgegaan, waardoor de juiste tekst niet meegestuurd werd. Hierbij de echte tekst:

Wonen in Ecodorp Boekel per 1 april
In deze nieuwsbrief worden de volgende onderwerpen besproken:
- Per 1 april wonen de ecodorpers op het terrein
- Nieuwe leden gezocht
- Meld je aan voor de Innovatie Expo

Veel leesplezier, Ad Vlems

---

Per 1 april wonen ecodorpers op het terrein!
Komende woensdag worden 6 woningen gebracht met een karavaan aan vrachtwagens. Die gaan we snel aanpassen, zodat we per 1 april op het terrein wonen met iedereen die nu al in Boekel woont (12 volwassenen en 3 kinderen). Een paar weken daarna wordt het Biobased Expohuis geplaatst en afgemaakt, zodat ook die bewoond kan worden door een ecodorper. In de zomervakantie komt er nog een gezin bij.
We hebben daarna nog 4 woningen af te maken en dus hebben we nog ruimte over, lees het volgende artikel maar...

---

Nieuwe leden gezocht!
Het ecodorp in Olst vertelde het ons al, zolang je er niet woont, blijven er mensen weggaan en bijkomen. Helaas hebben een paar mensen ons ook verlaten, maar dat betekent wel weer ruimte voor nieuwe leden. Onze voorkeur gaat uit naar mensen met financiƫle/administratieve kennis of bouwkennis. Of je nu wel of niet die kwaliteiten bezit, kom naar onze infomiddag en kijk of je interesse hebt.

---

Ecodorp Boekel op Innovatie Expo, kom je ook?

Ecodorp Boekel staat met het Biobased Expohuis op de Innovatie Expo. Ik raad iedereen die interesse in ons heeft om naar de Innovatie Expo te gaan, want daar zijn zoveel interessante projecten te zien. Kijk maar eens op de website. Lees hier meer over het Biobased Expohuis.

Lees meer

---

Huidige status Ecodorp Boekel

De eerste zes woningen worden woensdag geplaatst en anderhalve maand daarna gaan we erin wonen. Daarvoor moet er nog wel wat gebeuren.
En daar kunnen we wel wat 
vrijwilligers voor gebruiken. 
Bekijk hier de status van de bouw.

Alvast bedankt,

Ad Vlems en alle andere 16 (aspirant-)leden

---