Het vierde ministerie heeft ons deze week gebeld.
En onze crowdfundingactie begint. Doe mee en ontvang een hele leuke beloning!

Veel leesplezier, Ad Vlems

---

Vierde ministerie ondersteunt Ecodorp Boekel

Deze week werd ik gebeld door het Ministerie van Economische Zaken. Ze vroegen of we mee wilden denken met de inhoud van de volgende Innovatie-Estafette. De Innovatie-Estafette is geweldig, want het is hoopgevend. Overheid, bedrijfsleven, onderwijs en kennisinstituten organiseren dit om te laten zien wat er aan duurzame innovaties in Nederland zijn. Ik heb vorige keer mijn ogen uitgekeken. Ik …

Lees meer

---

Crowdfundingactie voor Biobased Bouwcentrum is gestart!

Doe aan onze crowdfundingactie mee en krijg: - een overnachting in een bijzondere boomhut - een uitnodiging voor het zomerfeest - uitnodiging om lekker en gezond mee te eten - een bamboemok, een linnen tas met opdruk en nog veel, veel meer... Bekijk het filmpje op deze website van CrowdAboutNow!

Lees meer

---

Huidige status Ecodorp Boekel

We zijn met voldoende mensen (20 volwassenen) om de tijdelijke bewoning te vullen.
Over een half jaar gaan we het eerste deel v/d grond kopen en beginnen met de bouw van een buurthuis, gemaakt van hout en kalkhennep. De architect is Leonardo da Vinci!
We hebben een coöperatie opgericht die de grond en bouwmaterialen gaat kopen. Wij gaan zelf met eigen handen bouwen (onder leiding van een expert) en later huren we onze woning.

Weet je iemand die bezig is met duurzaamheid in welke vorm dan ook, stuur dan deze nieuwsbrief door, je weet nooit...en steun ons!

---