20190814 plaatsen overgangswoning
Hoi lezer,

Deze week zijn er tien extra tijdelijke huurwoningen geplaatst voor de nieuwe leden die nog niet op het terrein wonen. Er zijn er nog maar 5 vrij! Wil je ook wonen in ons ecodorp? Kom dan komende zondag naar de infomiddag. Ken je mensen die misschien interesse zouden kunnen hebben? Laat maar komen! Ook voor gezinnen is het heel leuk, kijk maar naar het Jeugdjournaal-artikel.

Extra tijdelijke woningen voor nieuwe leden Ecodorp Boekel

Extra tijdelijke woningen voor nieuwe leden Ecodorp Boekel
Het aantal mensen dat zich aangemeld hebben, is flink toegenomen, de laatste maanden. We hebben daarom tien extra tijdelijke* woningen gehuurd voor de nieuwe bewoners. Er zijn er al zes gereserveerd door nieuwe leden, dus nog vier zijn er vrij. Heb jij interesse om te wonen in een inspirerend ecodorp met een positieve impact, in een woning die op alle …

Ecodorpkinderen Luuk en Tijmen op Jeugdjournaal

Ecodorpkinderen Luuk en Tijmen op Jeugdjournaal
Op 20 juni 2019 zijn onze ecodorpkinderen Tijmen en Luuk gefilmd door het  Jeugdjournaal. Het  aantal  ecodorpen  groeit  en  het Jeugdjournaal  wilde  weten  hoe  het  is  voor  kinderen  om  hierin  op  te  groeien.  Klik  op  de  foto  om  de  korte  documentaire  te  zien.

Status bouw Ecodorp Boekel

Status bouw Ecodorp Boekel
We wonen naast het bouwterrein van het ecodorp, in een tiental tijdelijke woonunits. Deze zijn van alle gemakken voorzien. In dit tijdelijke dorp staat ook het Expohuis (AiR). Deze zomer zullen we onze nutsvoorzieningen (elektra, water, internet en waterzuivering) verplaatsen om plaats te maken voor Fase 2 (de Run) van de gemeente Boekel. Het opzetten van de Romneyloods is lang …

Infomiddag 18 augustus

Nu we de grond gekocht hebben, kunnen nieuwe leden daar wonen in tijdelijke woningen die we gehuurd hebben. Dus heb je interesse, wil je investeren of ben je gewoon nieuwsgierig, kom dan naar onze presentatie en daarna rondleiding met afsluitende borrel. Inspirerend en gezellig! De infomiddag start om 13:00 in Nia Domo.
facebook twitter instagram google-plus youtube