Wijstwoning uitzicht naar terras
Hoi lezer,

Volgend jaar zal het mogelijk zijn te overnachten in een kunstwerk, ontworpen door Jeroen Doorenweerd. Investeerders die ons geld lenen en als "rente" kiezen voor een boomhutovernachting, kunnen sparen tot ze gratis in de boomhut kunnen overnachten. Binnen 5-10 jaar krijg je je lening weer terug.
De bouwvergunning is aangevraagd, de bank voorziet geen problemen, we zoeken alleen nog nieuwe leden en investeerders. Onze nieuwste aanwinsten stellen zich aan je voor, deze keer is dat Edwin. Kom ook naar de volgende infomiddag, komende zondag!

Boomhut Wijstwoning door Jeroen Doorenweerd

Wijstwoning vanaf bomenrij
Voor Ecodorp Boekel werk ik aan een kleine woning die dienst kan doen als Bed & Breakfast. Het  biedt buitenstaanders de mogelijkheid om even deel uit te maken van deze bijzondere gemeenschap. De vraag was om een variant op een boomhut te maken, een woning die boven het maaiveld uitzicht biedt op het dorp en de groene omgeving. Natuurlijk moesten …

Ecodorper Edwin stelt zich voor...

Ecodorper Edwin stelt zich voor...
Terug in Brabant. Na meer dan 20 jaar gewoond te hebben in België was het tijd om een nieuw pad te volgen. Als gescheiden man met 2 dochters zocht ik een nieuw thuis. Hier in het ecodorp lijkt alles samen te komen: ecologisch bouwen, duurzaam leven, natuur, kunst, creativiteit, tuin, buitenleven, bier en gezelligheid. Het voelde vanaf het begin goed. …

Infomiddag 16 juni

Nu we de grond gekocht hebben, kunnen nieuwe leden daar wonen in tijdelijke woningen die we huren. Afbeeldingen kunnen we zondag al laten zien! Dus heb je interesse, wil je investeren of ben je gewoon nieuwsgierig, kom dan naar onze presentatie en daarna rondleiding met afsluitende borrel. Inspirerend en gezellig!
facebook twitter instagram google-plus youtube