Juichen ecodorpers
Ha nieuwsbrieflezer,

Een gigantische mijlpaal: Ecodorp Boekel heeft het geld om de bouwgrond te kopen. Dat hebben we te danken aan onze waarde voor onze provincie, dat we onze ambities op biodiversiteitsgebied meetbaar hebben gemaakt, een goedlopende leenactie en heel veel doorzettingsvermogen. Op 30 oktober 2008 was de eerste bijeenkomst van de initiatiefnemers en eind november 2018 gaan we naar de notaris om de grond te kopen. We zijn in een juichstemming, zoals je ziet. Maar we zijn er nog niet, we hebben nog ongeveer € 200.000 nodig om alle bouwmaterialen aan te schaffen. Dan stapt de Duitse GLS Bank ook in en kan de bouw beginnen. Doe jij mee?

Ecodorp Boekel kan de bouwgrond kopen!

Een gigantische mijlpaal: Ecodorp Boekel heeft voldoende geld om de bouwgrond te kopen van de gemeente Boekel en de bouw van de 30 duurzame woningen voor te bereiden. Veel van het geld werd geïnvesteerd door mensen die de waarde inzien van dit inspirerend voorbeeld voor duurzaam leven en deze proeftuin voor duurzame innovaties. Innovaties zoals een circulaire stroomkabel, lantaarnpalen die …

Nog steeds investeerders nodig!

We hebben voldoende geld om de grond te kopen, maar daarna zijn er ook nog kosten die gemaakt moeten worden, om de bouw goed voor te bereiden, zoals technische bouwtekeningen en allerlei experts die we nog moeten raadplegen, voor bijvoorbeeld het energieplan. Investeer en doe met ons mee!

Infomiddag 18 november

Als we de grond gekocht hebben, kunnen nieuwe leden daar wonen in tijdelijke woningen die we huren. Dus heb je interesse, wil je investeren of ben je gewoon nieuwsgierig, kom dan naar onze presentatie en daarna rondleiding met afsluitende borrel.
facebook twitter instagram google-plus youtube